Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
29/06/2020

TRIUMPH REBELLION by Krugger

Na het succes van de Bobber Basse-Bodeux, was het de beurt aan de Scrambler 1200XE voor Krugger. Het algemene succes van dit model met eigenschappen als : onbetwistbaar, krachtig, wendbaar en veelzijdig, wilde Krugger gebruiken om deze machine nog speelser en trendy te maken geïnspireerd op de dirt-track.

 

Fred richtte zich op elk individueel onderdeel. Van een verlaagde brandstoftank, tot het vernieuwde zadel, tot de uitlaten die uit elke kant van de motor komen, tot details zoals de smalle « Dakarachtige » voorvorkkroonplaat, tot het verhoogde voorspatbord en zijn ongelooflijke pasvorm. Het oorspronkelijke Brembo-remsysteem vond hij niet voldoende. In plaats daarvan leverde Beringer speciaal voor Krugger gemaakte schijven. Om de originele achterste olietank te kunnen verwijderen en vrij zicht te houden op het tandwiel van de versnellingsbak is hij uitgevoerd met een duimrem voor achter.

 

De afwerking en "decoratie" verwijst naar het horlogemerk REBELLION. Fred Krugger, een liefhebber van mechanica, bewondert de grote horlogemerken en in het bijzonder REBELLION.